Cont nou   |   Recuperare parola   |   Login

Plante 100% naturale

Sanatate prin miracolele naturii

Poieni Plant

CEAIURI

Ceaiuri naturale pe baza de plante medicinale culese din muntii Apuseni. Poieni Plant va ofera o gama varianta de produse naturiste pentru afectiuni multiple. Ceaiurile noastre sunt 100% naturale si sunt disponibile in cantitatea de 250 grame-cura 30 zile.

Ceai pentru afectiuni hepato-biliare
Este un amestec din 14 plante medicinale cu efect de stimulare a funcțiilor hepato-biliare și de regenerare a ficatului și pancreasului. Ceai din plante naturale hepato-protector cu efect coleretic-colagog care curăță și regenerează ficatul, stimulează evacuarea bilei și stimulează funcțiile pancreasului. Cura cu ceai este binevenită și pentru persoanele care nu au afecțiuni hepato-biliare, în scopul regenerării și depurării organismului, timp de o lună pe an.
PRET: 25 Lei
Ceai impotriva diabetului
Ceaiul impotriva diabetului este un amestec din 10 plante medicinale cu rolul de a regla metabolismul glucidic, scade şi normalizează cantitatea de zahăr în sânge (hiperglicemie) şi eliminarea lui prin urină (glicozurie), în cazul unei cure cu acest ceai putându-se diminua sau chiar a renunța la administrarea de medicamente.
PRET: 25 Lei
Ceai pentru afectiuni respiratorii
Este un amestec din 10 plante medicinale cu rolul de a stimula procesul de expectorație, ajută la degajarea căilor respiratorii și calmează tusea. Ceai pentru afectiuni respiratorii are acțiune expectorantă, antiseptică, fluidizantă a secrețiilor traheo-bronşice, antiinflamatoare, calmantă și degajatoare a căilor respiratorii.
PRET: 25 Lei
Ceai impotriva obezitatii
Este un amestec din 11 plante medicinale cu rolul de a stimula realizarea arderilor catabolice, stimulează laxația, mărește diureza, și ajută la eliminarea grăsimilor. Ceai impotriva obezitatii din plante naturale.
PRET: 25 Lei
Ceai pentru afectiuni gastro intestinale
Este un amestec din 10 plante medicinale cu rolul de a stimula digestia, ajută la reglarea tranzitului intestinal și calmează spasmele și durerile digestive. Ceai din plante medicinale naturale elimină hiperaciditatea, vindecă ulcerul indiferent de localizare sau vechime, cicatrizant, antispastic, dispare colita de fermentaţie, calmează afecţiunile provocate de nervii stomacali.
PRET: 25 Lei
Ceai pentru afectiuni renale
Este un amestec din 10 plante medicinale cu rolul de a stimula rinichii, mărește diureza, și curăță rinichii de nisip, pietre și infecții. Ceai pentru afectiuni renale din plante medicinale naturale - ceai diuretic care curăță și regenerează rinichii. Cura cu ceai este binevenită și pentru persoanele care nu au afecțiuni renale, în scopul regenerării timp de o luna pe an.
PRET: 25 Lei
Ceai pentru afectiuni circulatorii
Este un amestec din 9 plante medicinale cu rolul de a mări viteza de circulație a sângelui, întărește circulația periferică, scade colesterolul și ajută la reglarea tensiunii arteriale. Ceai din plante naturale are rol vasodilatator, accelerează viteza de circulaţie a sângelui prin scăderea vâscozităţii acestuia, scade colesterolul. Având o circulaţie mai bună, în urma unei cure picioarele se vor încălzi uşor
PRET: 25 Lei
Ceai pentru afectiuni ale sistemului nervos
Este un amestec din 9 plante medicinale cu rolul de a calma sistemul nervos central, reconfortează sistemul nervos printr-o mai bună oxigenare a sângelui și a creierului. Ceai natural din plante medicinale are rol de a linişti sistemul nervos, de a înlătura durerile de cap, combate insomniile, ameţelile, agitaţia nervoasă, stările de încordare, stressul, oboseala psihică, aduce un aport sporit de fier în cazul anemiilor feriprive. Acest ceai se poate consuma şi preventiv, neavând nicio contraindicaţie.
PRET: 25 Lei
Ceai pentru afectiuni ale pielii
Ceai din plante naturale- un amestec din 9 plante medicinale cu rolul de a depura sângele de toxine. Ceaiul are rol benefic, pozitiv depurativ, detoxifiant, de a curăţa sângele de toxine, recomandat pentru alergii, intoxicaţii, acnee şi chiar în diabet. Ceaiul în combinaţie cu alifia de Mărul Lupului ajută în proporţie de 90-95 % la tratarea psoriazisului, eczeme cu o întindere mai mică.
PRET: 25 Lei
Ceai pentru afectiuni ale prostatei
Ceaiul este un amestec din 6 plante medicinale cu rolul de a regla funcția urinară la bărbați, dezinfectează tractul urinar și reduce micțiunile nocturne. Este un ceai din plante medicinale naturale care are o acţiune decongestiva a prostatei, dezinfectantă a căilor urinare, antiinflamatoare, diuretică, reducând micţiunile nocturne și calmează jena ce apare la urinare. Pentru persoanele care au vârsta peste 50 ani se recomandă a se urma o cură de una-două luni pe an, preventiv
PRET: 25 Lei
Ceai de Limba Cerbului
Limba cerbului este planta medicinala care ajuta la tratarea bolilor digestive, elimina pietrele la rinichi si fiere, vindeca racelile cronice si alergiile.
PRET: 25 Lei
Ceai pentru afectiuni reumatice
Este un amestec din 8 plante medicinale cu rolul de a reduce inflamarea articulațiilor. Ceaiul are rol pozitiv în reducerea durerilor articulare, depurativ și de a ajuta la eliminarea excesului de acid uric, recomandat pentru reumatism, artroze și gută.
PRET: 25 Lei
Ceai impotriva hemoroizilor
Pentru hemoroizi externi se întrebuinţează o singură planta: Mărul lupului. Acest tratament cu ceai de Mărul lupului se poate folosi cu mare succes în tratarea hemoroizilor, a colonului iritat și a fisurilor anale. Ceai din plante naturale pentru hemoroizi.
PRET: 25 Lei
Ceai de napraznic
Năpraznicul (Geranium robertianum) este o plantă medicinală cu o acţiune miraculoasă în bolile tumorale, reuşind să stopeze sau chiar să vindece anumite forme de cancer
PRET: 25 Lei
20
IAN
Comenzi online de produse naturiste
Comanda acum online in valoare minimă de 150 lei prin Posta Romana si 250 lei prin Curier Rapid si beneficiati de transport gratuit. Produse naturiste de cea mai buna calitate la cele mai bune preturi.
 
18
FEB
Promotii
Laboratoarele Poieni Plant lanseaza oferta de primavara !!!
© Copyright 2020
Fitoterapeut ALBUT DANUT
CONTACT

FITOTERAPEUT ALBUT DANUT
Poienii de Jos, Nr. 30/A, Bihor,Cod postal 417121
Poienii de Jos Jud. Bihor
Tel: 0745 701 884 ; 0742 092 717;

Email:
albut.danut@yahoo.com